Badehoteller i Danmark: Badehotel Sønderjylland

Badehotel Sønderjylland. Book ophold på badehotel i Danmark. Weekendophold, romantisk ophold eller sommerferie.

Aarøsund Badehotel, Haderslev

BOOK BADEHOTEL – Godt 7,9 / 10

Badehotel Haderslev, Årøsund badehotel

Det klassiske og historiske Aarøsund Badehotel ligger 15 km øst for Haderslevs centrum og 200 m fra Aarøsund Havn. Restaurant og havudsigt. Gratis WiFi og parkering.

På Aarøsund Badehotel kan man vælge mellem værelser med eget eller fælles badeværelse. Samtlige 15 værelser er unikt indrettede i klassisk stil, og nogle af værelserne har udsigt over Aarøsund. Have og terrasse.

Hotel Vejle Fjord, Spahotel

BOOK BADEHOTEL Meget godt 8,5 / 10

Badehotel Vejlefjord, Vejle

Luksuriøst spahotel beliggende i Stouby, i en imponerende herregård fra begyndelsen af 1900-tallet. Moderne værelser, gratis WiFi og panoramaudsigt over Vejle Fjord fra terrassen.

Der er desuden varme kilder, regnbrusere og saunaer i det 1.800 m² kur- og spaanlæg. Der tilbydes desuden massage- og skønhedsbehandlinger samt Tai Chi-undervisning på hotellet Vejlefjord. Der opkræves tillægsgebyr for adgang til spaen.

Restauranten byder på krystallysekroner, udsigt til vandet og menu, som varierer med årstiden. I brasseriet serveres der morgenmads- og frokostbuffet med både varme og kolde retter. Fra cafébaren er der direkte adgang til den store terrasse.

Gratis privat parkering på selve ejendommen. Vejles bymidte ligger under 30 minutters kørsel fra hotellet, og Århus ligger 1 time derfra.